loader
Aerodrom "Konstantin Veliki", Niš

U skladu sa poslovnom politikom a istovremeno želeći da pruži dodatni kvalitet usluga, YU TIM RENT A CAR je pre nekoliko godina doneo odluku o širenju mreže poslovnih jedinica pre svega u Srbiji a zatim i u regionu.

Shodno toj odluci, počev od 2017. godine, počela je sa radom poslovna jedinica u Nišu, na Aerodromu ’Konstantin Veliki’, koji upravo zbog svoje povezanosti sa beogradskim Aerodromom ’Nikola Tesla’ zauzima veoma značajno mesto.

Pored naših poslovnica na Aerodromu ’Nikola Tesla’ u Beogradu i Aerodromu ’Konstantin Veliki’ u Nišu, težimo otvaranju novih poslovnica kako bi naše usluge bile dostupne još većem broju ljudi.U pripremi je otvaranje poslovnica u Kraljevu i Novom Sadu dok je za naredni period pokrenuta inicijativa za širenjem u regionu, pre svega tu mislimo na Aerodrome u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Sloveniji a potom i prema, Bugarskoj, Albaniji, i Grčkoj....

Prima Lux Apartmani


Kao dodatni kvalitet usluge našim klijentima, osim iznajmljivanja vozila, u Nišu nudimo Apartmanski smeštaj u PRIMA LUX Apartmanima u centru grada po veoma povoljnim uslovima.

Iznajmite automobil i ostvarite neverovatan popust do 50% na smeštaj u jednom od naših apartmana...Novosti